top of page

Evrensel kültürün izleri

Asaf Erdemli'nin kişisel sergisi Zirvede Bir Efsane 3 Haziran-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Van’ın yeni kültür, sanat ve gastronomi merkezi Tariria’da ziyaretçilerle buluşuyor


Tariria


Kültür-sanat ajandasıyla sadece kendi bölgesinde değil, ülke genelinde de yepyeni bir referans merkezi olarak konumlanan Tariria, Van’da Asaf Erdemli'nin kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Mitolojiden ilham alarak şekillendirdiği heykellerle tarih ve efsanelerin derinliklerine dokunan Erdemli, Zirvede Bir Efsane isimli kişisel sergisinde eserleriyle evrensel kültürün izlerini sürüyor.


Tariria


Asaf Erdemli

Zirvede Bir Efsane sergisi, tüketim toplumu, alışkanlıklar ve manipülasyon üzerine geliştirilmiş eserlerden oluşuyor. Asaf Erdemli, opera sahnelerinin, rollerin ve karakterlerin farklı zamanlardaki yansımalarını, değişen toplumsal gerçeklikleri ve sanatın eleştirel, sorgulayıcı niteliğini gözler önüne seriyor. Sanatçı, kadın tüketimi üzerinden değil, kadın üzerinden tükettirmeye karşı bir paradoks yaratıyor ve çağının ruhunu yakalarken, metalaşmış kadın imgesine eleştirel bir bakış açısı sunuyor.



Zirvede Bir Efsane, 3 Haziran - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Tariria’da ziyaret edilebilir.

All rights reserved. Unlimited Publications.

Meşrutiyet Caddesi No: 67 Kat: 1 Beyoğlu İstanbul Turkey

Follow us

  • Black Instagram Icon
bottom of page