top of page

Güçlü hikâyelerin birleştiricisi: Gaggenau

Lüks mutfak aletleri markası Gaggenau gastronomiyi tasarım ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay güçlü hikâyesi olan mekânlarla güçlü hikayeleri olan insanları buluşturma gayesiyle Zai Bodrum’un Scavolini ile birlikte Serbest Mimarlar Derneği’ne ev sahipliği yaptığı gecede başrolde Gaggenau cihazları ile hazırlanan menü vardı



Güçlü hikâyesi olan mekânlarla güçlü hikâyeleri olan insanları buluşturmaya devam eden Gaggenau, güzel bir Ağustos akşamında şefin yöresel tatları eşsiz lezzetlere dönüştürdüğü gastronomi yolculuğunda bir araya getirdiği konuklarına tasarım, sanat ve gastronomiyi buluşturduğu unutulmaz bir gece yaşattı.


Gaggenau, yüksek kaliteli ev aletleri üreticisi olarak Made in Germany tasarım ve teknolojide bir inovasyon lideri kabul ediliyor. 1683’e uzanan tarihi boyunca, uluslararası ölçekte takdir gören ürünleri ile ev mutfaklarında devrim yaratan Gaggenau'nun başarısı, yüksek fonksiyonellik ile bir araya gelen teknolojik inovasyon ve net tasarım dili üzerine kurulu. 1995 yılından bu yana merkezi Münih’te bulunan BSH Hausgeräte GmbH’nin bir iştiraki olan Gaggenau halen dünyanın dört bir yanındaki belli başlı şehirlerdeki 24 showroom ile 50’yi aşkın ülkede sunmaya devam ediyor.




Bin yıllık zeytin ağaçlarının gölgesinde yöresel tatların gerçek bir şölene dönüştüğü yemek, fesleğenle tatlandırılmış bahçe domatesler ve peynir kreması ile başlarken, Urla enginar konfit, nane, kapari, frenk soğan ve passion fruit sos eşliğinde levrek carpaccio ile devam etti. Yemeğin sonunda Scavolini mutfağında yer alan Gaggenau kahve makinelerinde ikram edilen lezzetli kahveler eşliğinde geceye devam eden konuklar ardından Mercan Dede’nin sahne performansıyla muhteşem bir gece geçirdiler.



Farkı yaşamak için Gaggenau.


 

Commentaires


bottom of page